Neco kunststof

Kunststof tot nadenken

Glasvezelversterkte kunststof is een zeer veelzijdig materiaal. Dankzij een aantal unieke eigenschappen, wordt het in toenemende mate gebruikt als alternatief voor de meer traditionele bouwmaterialen als staal, hout en beton.

Neco Kunststof is een onderdeel van Neco Staalbouw

Een gerenommeerd en dynamisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in engineering, productie en montage van staalconstructies. Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) is de laatste jaren in opmars als alternatief voor staal, RVS en aluminium constructies. Neco levert het complete pakket en adviseert u de optimale keuze.

Met name de duurzaamheid, chemische resistentie en het relatief geringe gewicht maken de kunststof constructies zeer geschikt voor toepassingen in de (petro)chemische industrie, waterzuiveringen en plaatsen met corrosieve omstandigheden.

GVK biedt echter een veel breder scala aan toepassingen, zeker in combinatie met RVS en aluminium deelconstructies. Van de kennis en ervaring uit onze staalbouw-activiteiten laten wij onze klanten optimaal profiteren.

  • Neco kunststof levert maatwerk in zowel engineering als aflevering en montage
  • Neco Kunststof is VCA** gecertificeerd

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof constructies en de zeer gevarieerde toepassingen ervan? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Bel 0545 29 19 09 of stuur ons een e-mail

Kunststof projecten

Meer informatie?
Bel 0545 29 19 09 of stuur ons een e-mail.