Spijkon Engineering

Engineering van constructies in staal, aluminium, RVS en kunststof.

Spijkon beschikt over ervaren technici, die uitstekend bekend zijn met de architectonische en bouwkundige eisen die door o.a. gemeenten en welstands-commissies worden gesteld. Een technisch tekenbureau dat middels goed overleg met alle betrokken partijen een coördinerende rol kan spelen in het bouwproces.

  • Wij benaderen het architectonisch ontwerp met respect, maar vooral pragmatisch
  • Wij streven ernaar onze opdrachtgevers optimaal te begeleiden, van initiatief tot gerealiseerd plan

Meer informatie?
Bel 0545 29 19 09 of stuur ons een e-mail

Van idee naar oplossing

Met veel enthousiasme werken wij aan het hele proces: het ontwikkelen van ideeën, het zoeken naar oplossingen en het vinden van de balans tussen de essentie van een ontwerp en de randvoorwaarden van de betrokken partijen.

Overheden, projectontwikkelaars en aannemers
Wij zijn gespecialiseerd in constructies waarin staal, aluminium, roestvrij staal en glasvezel versterkte kunststof mede bepalend zijn in het ontwerp. Of het nu gaat om ontwikkeling in woongebieden, industriële sector of de aanleg van infrastructuur. Overheden, projectontwikkelaars en aannemers maken gebruik van onze specialisten om de uitwerking van hun plannen te ondersteunen.

Kwaliteitsborging en veiligheid

Spijkon heeft haar kwaliteitsborging gecertificeerd volgens ISO-9001. Naast kwaliteit geeft Spijkon aan veiligheid hoogste prioriteit, met name vanwege haar werkzaamheden op industriële locaties (inmeten en bouwbegeleiding). Spijkon is als onderdeel van Neco Neede BV, VCA** gecertificeerd.

Neco staalbouw

Neco staat in de markt bekend als betrouwbare partner die kwaliteit levert. De laatste jaren is de vraag naar kwaliteitsborging – met beheersing van (financiële) risico’s – toegenomen. Werken volgens NEN-EN-ISO 9001 en CE markering passen hierin. Per 1 juli 2014 zijn staalconstructie bedrijven verplicht om te werken volgens de NEN-EN-1090 in het kader van de CE markering.

Neco heeft een kwaliteitsslag gemaakt om haar klanten nog beter te kunnen bedienen en in het verlengde hiervan de basis onder een gezonde bedrijfsvoering verder te versterken. Vanaf 2012 is Neco bezig een systeem te bouwen en in het bedrijf te integreren, waardoor maatwerk is ontstaan voor de Neco bedrijfsprocessen.

Het kwaliteitssysteem van Neco is in mei 2014 door certificerings-instanties Aboma en DVS ZERT getoetst en goed bevonden. Neco voldoet aan zowel de eisen gesteld in de NEN-EN-ISO 9001 als de NEN-EN-1090 voor staal- en aluminium constructies.

Projecten Spijkon engineering

Meer informatie?
Bel 0545 29 19 09 of stuur ons een e-mail