Disclamer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van de websites van Neco is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel Neco zijn best doet om alle informatie, producten en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud echter geen enkele garantie worden gegeven. Neco
Neede BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld worden voor eventuele fouten of andere consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze websites. Neco ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Aansprakelijkheid voor links

De websites van Neco bevatten links naar externe websites van derden. Neco heeft geen invloed op de inhoud van dergelijke websites. Derhalve wijst Neco elke aansprakelijkheid voor de inhoud van dergelijke externe websites van de hand. Voor de inhoud van gelinkte websites is de desbetreffende aanbieder of
beheerder van de website verantwoordelijk. De gelinkte websites worden op het moment dat de hyperlink wordt gemaakt, gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Op het moment van de koppeling werd door Neco geen onwettige inhoud vastgesteld. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites kan niet in alle redelijkheid van ons worden verwacht zonder concrete aanwijzing van een wetsovertreding. Zodra wij kennis nemen van een wetsovertreding, zullen wij betreffende link(s) onverwijld verwijderen.

Auteursrechten

Neco tracht altijd de auteursrechten van derden in acht te nemen of gebruik te maken van zelfgemaakte en licentievrije werken. De door Neco gemaakte inhoud en werken op de pagina’s zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Bijdragen van derden zijn als zodanig gekenmerkt. Vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke aard van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht zijn verboden zonder schriftelijke toestemming Neco, dan wel van de desbetreffende auteur en/of maker.