Kunststof producten

Met name de duurzaamheid, chemische resistentie en het relatief geringe gewicht maken de kunststof producten en GVK constructies zeer geschikt voor toepassingen in de (petro)chemische industrie, waterzuiveringen en plaatsen met corrosieve omstandigheden.

Glasvezel versterkte kunststof producten en kunststof constructies bieden echter een veel breder scala aan toepassingen, zeker in combinatie met RVS en aluminium deelconstructies.

Van de kennis en ervaring uit onze staalbouw-activiteiten laten wij onze klanten optimaal profiteren.

Neco kunststof levert maatwerk in glasvezel versterkte kunststof producten en kunststof constructies. Zowel in ontwerp als aflevering en montage van:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof producten en GVK constructies en de zeer gevarieerde toepassingen ervan?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten: 0545 – 291 909.

Kunststof roosters

Kunststof roosters zijn sterk en uitermate geschikt voor o.a. industriële toepassingen. Met name de levensduur, chemische resistentie en het relatief geringe gewicht.  Deze eigenschappen maken GVK-roosters zeer geschikt voor toepassingen in de (petro)chemische industrie, waterzuiveringen en plaatsen met corrosieve omstandigheden.

De voordelen van het gebruik van kunststof roosters in o.a. bordessen, loopbruggen, steigers en trappen zijn legio. Weerbestendig en lange levensduur, onderhoudsarm, goede anti-slip eigenschappen, snelle, eenvoudige en flexibele montage.

Bij de RWZI Amsterdam-west hebben de GVK-roosters ook een esthetische functie. Vanwege gewichtsbesparing en beperking onderhoudskosten is gekozen voor GVK. Gewichtsbesparing resulteerde in een direct kostenvoordeel vanwege een lichtere staalconstructie en een eenvoudige montage. Daarnaast resulteert duurzaamheid reeds op de middellange termijn in een besparing van de kosten voor onderhoud.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof roosters?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten: 0545 – 291 909.

Kunststof Leuningen

Diverse kunststof leuning systemen kunnen worden geleverd. Variërend van de zogenaamde standaard box-uitvoering tot één met speciale ergonomische bovenregel. In het Rotterdamse havengebied is 900 m GVK leuning geleverd bij het olieopslag en -overslagbedrijf Vopak. De secundaire vluchtwegen bij Vopak zijn van GVK leuningen voorzien. Combinatie van GVK en RVS bevestigingsmateriaal resulteert in zeer duurzame en onderhoudsvrije leuningen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof leuningen?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten: 0545 – 291 909.

Kunststof trappen

Trappen, uitgevoerd in GVK zijn voor veel toepassingen geschikt. Robuuste profielen en stevige antislip sporten zorgen voor een veilige trap. Neco kunststof levert het ontwerp en verzorgt de productie en montage.

Toepassingen o.a.: vlucht-, brand- en inspectietrappen voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden, gemonteerd op silo’s, in schachten, op werkplatformen en bordessen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof trappen?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten: 0545 – 291 909.

Kunststof Bordessen

Nouryon Industrial Chemicals (voormalig Akzo Nobel) te Hengelo produceert zout. De omstandigheden op locatie zijn als (zeer) corrosief te betitelen, waardoor de kosten voor onderhoud hoog zijn. Keuze voor GVK was een keuze voor kostenbesparing.

In nauw overleg met Nouryon zijn een aantal toepassingen nagegaan waar toepassing van GVK constructies – economisch – interessant is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof bordessen?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten: 0545 – 291 909.

Kunststof kooiladders

Kooiladders, uitgevoerd in kunststof (GVK) zijn voor veel toepassingen geschikt. Robuuste profielen en stevige antislip- sporten zorgen voor een veilige kooiladder. Neco kunststof levert het ontwerp en verzorgt de productie en montage.

Onder andere toegepast als brand-, inspectie en vluchtladder voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Gemonteerd op silo’s, in schachten, op bordessen en werkplatvormen.

Voor vragen of uitgebreide informatie over kooiladders kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze kunststof specialisten: 0545 – 291 909.